vaerelsertilleje.dk: Udlejning af værelser

Udlejning af værelser

Udlej eller find dit nye værelse HER!

Det kan være uoverskueligt, at få styr på hvilke værelser, der er ledige og ikke-ledige, og hvor man skal finde det perfekte værelse. Derfor har vi på vaerelsertilleje.dk bragt nødvendige informationer om enkelte bydele, og hvilke fordele og ulemper der kan være! For at starte din søgning skal du blot klikke på de tre links, der er i menuen til højre, og din søgning er nu igang. Rigtig god fornøjelse.

Hovedstadsområdet inderholder Danmarks mest eftertragtede kommuner

En undersøgelse fra Voreslejebolig.dk viser, at de mest eftertragtede kommuner ligger i hovedstadsområdet. Det er Dragør som indtager første pladsen efterfulgt af Tårnby og Frederiksberg på hhv. anden og tredje pladsen. Mange nordjyske kommuner ligger i bunden. Det gælder bl.a. Jammerbugt, Thisted og Morsøe.

Læs mere om undersøgelsen her

Oversigt over Danmarks mest eftertragtede kommuner

I en undersøgelse udarbejdet Voreslejebolig.dk fremgår det, at Dragør er den mest eftertragtede kommune i Danmark. Efterfølgende kommer Tårnby og Frederiksberg. I bunden ligger Jammerbugt lige bag Morsø og Thisted. Undersøgelsen er blevet lavet på baggrund af danskernes søgninger på Voreslejeboligs hjemmeside.

Læs mere om undersøgelsen her

Undgå snyd i jagten på bolig

Mange oplever hvert år at blive udsat for boligsvindel. Denne hjemmside giver en række råd og tips til hvordan du kan undgå at blive snydt. Snydboligsnyderne er udviklet af Boligdeal.dk og forklarer hvordan svindlerne typisk snyder uerfarne boligsøgere.

Læs mere om siden her

København vurderes til at være verdens anden bedste by

En analyse placerer København, som nr. 2 på en liste over verdens bedste byer. På trods af højt huslejeniveau og madpriser, så tager København alligevel en anden plads, kun overgået af Prag. Den høje placering skyldes byens lave arbejdsløshed og kriminalitet samt et højt sundhedsniveau. I bunden ligger Dublin, Rom og Sao Paulo, der i følge analysen, ikke er attraktive at bo i.

Læs mere om analysen her

København tager 2. pladsen i liste over storbyer

I en analyse foretaget af Voreslejebolig er en række storbyer vurderet på baggrund af sociale og økonomiske faktorer. Analysen viser, at København ligger i toppen, kun overgået af Prag. København scorer højt på parametre som lønniveau, sundhed og kriminalitet.

Læs mere om analysen her

Studie- og familieboliger på vej i Gentofte

I gentofte skal der bygges 100 nye studie- og familieboliger. Det er KAb som skal står for projektet med etableringen af de nye boliger. Udover de 100 boliger med tilhørende fællesarealer kommer der til at være 60 P-pladser.

Læs mere her

Rekordmange ledige ungdomsboliger i Aarhus

I Aarhus er der blevet bygget mange nye ungdomsboliger, hvilket nu betyder, at der er rig mulighed for studerende at finde en bolig. For kommende studerende er der allerede chancer for at kunne finde en god bolig nu.

Læs mere om de mange ungdomsboliger her

Nyt kollegie i Odense

PFAs første kollegie står nu klar til at huse 298 studerende i Odense. I forbindelse med sit 100-års jubilæum valgte PFA at opføre fire nye kollegier i hhv. Aalborg, Aarhus, Odense og København. Kollegiet lægger vægt på bæredygtighed og fællesskab.

Læs mere om det nye kollegie her

Højehuse på vej til Spritten i Aalborg

I Aalborg er der blevet grønt lys til opførelsen af højhuse på Spritten i Aalborg. Projektet rummer en plan for 132 nye boliger hvoraf 117 af boligerne vil være ungdomsboliger og 15 vil være seniorboliger. Læs mere her

150 boliger skal bygges på Amager

De 150 boliger skal indgå i et nyt ungdomsbolig og regnubue- seniorfællesskab på Amager, hvor tanken bag er at der skal være plads til alle. Læs mere her